Close

31. marts 2020

Vil du være med til at lave et musiklokale?

Mit navn er Silas M. Bluhm eller Wolf Drums DK.

 

Jeg er 13 år og spiller trommer. Min familie er medlem af Foreningen Grobund. Alle i familien har en ide om noget de vil lave på Grobund. Min far og jeg vil lave et musiklokale hvor musikere kan komme med deres instrumenter og spille.

 

Det som jeg vil med musiklokalet er at bruge det som et lydstudie hvor jeg kan indspille trommer og lave videoer på YouTube. Jeg vil starte et metal band så jeg har nogen at spille min yndlingsmusik med.

 

Det som bliver sværest ved at starte en band, det er at finde nogen der har samme interesse for en bestemt *genre* som i dette tilfælde er metal. Og det er der ikke mange unge i Danmark der er glade for, men det får mig ikke til at opgive drømmen om at lave et metal band. Jeg har tænkt mig at starte med musiklokalet på Grobund og indspille selv og fokusere på min digitale karriere.

 

YouTube Kanal: Wolf Drums DK

Instagram Profil: @wolf_drums_officiel

 

Men kan der egentlig laves et musiklokale? For der skal være nok musikere som vil gå sammen om at lave det for at det kan lade sig gøre, eller Foreningen Grobund skal vedtage at vi vil have et musiklokale i fællesområdet.

 

 

 hudsult, angst og terapi Aarhus