Close

9. februar 2020

Kalder alle plantehoveder! Få en stand på Grobunds nye plantemarked

Grobunds eventforening, Port 6, vil gerne invitere dig til at deltage som standholder til “Plantemarked på Grobund” torsdag 21. Maj (Kr. himmelfartsdag).

 

Vores ambition er at skabe et plantemarked med planter til det giftfrie køkken- eller prydhave. Vi vil gerne skabe et marked med indhold, så ud over stande med jeres dejlige planter, skal der være forskellige workshops, oplæg, plantemad, måske lidt gademusik og mulighed for en rundvisning på Grobund.

 

Vi vil gerne henvende os til et bredt publikum, hele familien og gerne inspirere lidt flere til at gå i lidt mere i haven.

 

Sådan foregår plantemarkedet på Grobund

Plantemarkedet foregår udendørs på vores “festival-plads”. Vi åbner porten op, og i den lille eventhal foregår oplæg, spisning og udskænkning. Markedet strækker sig fra kl. 10-17.

 

En standplads koster 200 kr. og svarer til 4×4 meter på festivalpladsen. Vi byder standholderne på gratis kaffe/the hele dagen.

 

Tilmelding af stand sker ved indbetaling af 200 kr. pr. stand på mobilpay nr. 202589. Husk at skrive navn + mail – skriv en mail med en beskrivelse af, hvad du/I sælger i standen på kultur@grobund.org. Tilmelding er gældende ved betaling.

 

Hvem kan deltage på Grobunds plantemarked?

Vi inviterer gartnerier, men også private plantehoveder, der måtte have et overskud af udplantningsplanter, andre have-relaterede produkter og relevante organisationer/foreninger.

 

Vi opretter snart et facebook-event, som I er meget velkomne til at dele med jeres netværk. Vi annoncer desuden i haveblade, laver plakater og løbende facebook-appetizers.

 

Vi håber, at I vil være med til at skabe et plantemarked fyldt med haveglæde og giftfrie planter.

 

Ved spørgsmål kontakt på kultur@grobund.org eller til Solveig på 53 20 95 87. Giv hende gerne et tip, hvis I kender andre, der ville have lyst til at være med.

 

 hudsult, angst og terapi Aarhus