Close

31. marts 2020

Jeg er et sansende væsen

Jeg er et sansende væsen.
Jeg kan mærke min krop indeni og udenpå.
Jeg kan mærke det, som føles rart for mig og det som føles ubehageligt.
Jeg sanser og går tættere på det, som nærer og fylder mig – og jeg fjerner mig fra det, som gør mig ondt og dræner mig.

 

Jeg er et sansende væsen.
Jeg ser jordens skønhed, jeg mærker vinden på min kind, jeg ser fuglene vende tilbage, jeg ser blomsterne gro. Jeg mærker styrken fra skoven, det uendeligt uvisse fra havet, ildens brændende passion og jordens fugtige muld, hvor nyt liv gror.
Jeg sanser hvordan havets ånd blidt favner min sorg og griber mine tårer, når jeg står på strandbredden og længes over på den anden sides ukendte land.
Jeg sanser, hvordan ilden tager imod min krøllede seddel og fortærer og transformerer det jeg vil slippe og bærer mine ønsker ud i æteren med røgen.
Jeg sanser, hvordan luften trænger ind i mine lunger og beriger mig med livskraft. Hvordan mit åndedræt forbinder mig kontinuerligt med luftens ubegrænsede energi.
Jeg sanser Moderens bankende hjerte under mine fødder, når jeg betræder hendes bløde muldlag med mine nøgne fødder. Jeg sanser hendes overflod af liv, hendes vilje til at leve trods århundreders pinsel og mærker mig selv – min egen indre styrke, min vilje til livet – og min overflod. Min vilje til at se ind. I hjertet hvor mine følelser fortæller om min sjæls tilstand helt uden påvirkning udefra. Det hele kommer indefra.
Det jeg føler er et spejl af min sjæl – min ånd – det lys jeg er.
Jeg lytter til min indre stemme – min intuition.

 

Jeg lytter til mine sanser og til mine sansninger.
Jeg er et sansende væsen.
Jeg trives bedst hånd i hånd med min ånd.
Indefra

 

Skrevet af grobonde Kamlamarie

 hudsult, angst og terapi Aarhus