Close

■ gruppe: PR og Kommunikation

Arbejdsgruppe: PR og Kommunikation

For PR-relateret spørgsmål eller press-materiale, kontakt da Fie pr@grobund.org  tlf. 26245066

Denne arbejdsgruppe er ansvarlig for at sprede budskabet om Grobund. Det gør vi blandt andet igennem sociale medier, plakater, mund-til-mund fortællinger, samt ved at afholde informationsmøder over hele landet – se kalenderen her.

Grobund elektroniske kommunikations-kanaler:

  • Hjemmesiden GROBUND.ORG
  • Facebook
  • ARBEJDSGRUPPERNE har hver sin Facebook-gruppe, mailadresse, hjemmeside-menu og Google Drev mappe.
    Kontakt gruppens tovholder for evt. adgang. Se kontaktinformation på hjemmesiden under Kontakt.
  • Nyhedsbrev til alle interesserede, udsendes cirka hver måned via MailChimp
  • Mails til Medlemmer, udsendes efter behov via MailChimp.
  • Spørgeskema til Medlemmer om hvem vi er og hvad vi kan, udsendes efter behov.
  • Google Docs har delte mapper for hver arbejdsgruppe, hvor der skrives dokumentation og deles filer.
  • Billeder alle kan se på Google Drev, hvor fotografer kan uploade (alle kan se).

Hjemmesiden er en WordPress-version, da vi ønsker at flere medlemmer let kan tilføje indhold til siden, samt gøre siden mere mobil-venlig.

– Vores interne kommunikation igennem Google Docs, er blevet mere systematiseret i mapper, som gør materialet mere overskueligt. Er man i en arbejdsgruppe og ønsker adgang til de fælle dokumenter, skal man kontakte tovholderen af den pågældende arbejdsgruppe.
Ligeledes er der oprettet lukket Facebook-grupper for hver arbejdsgruppe som også styres af tovholderne (find tovholdernes mailadresser på grobund.org/kontakt) 😊

PR og Kommunikations-gruppen tager altid imod med åbne arme, alle som ønsker at hjælpe med at sprede budskabet om Grobund. Derfor opfordrer vi til at medlemmer hver især organiserer Grobund-oplæg (gerne rundt omkring i landet), opretter en Facebook-event på begivenheden og derefter deler event på Grobunds Facebook-side (så sørger vi for at informationerne også kommer på hjemmesiden).
Vi tror på at alle medlemmer, er i stand til at arrangere oplæg, og det kræver derfor ikke nogen godkendelse fra PR og Kommunikations-gruppen på forhånd.

Vi inviterer alle der har spørgsmål til at kontakte en person i Grobund per telefon eller mail. Se hele kontakt-siden her.