Close

■ gruppe: Menneskelig Udvikling

Arbejdsgruppe:
Menneskelig Udvikling, HR og Samarbejde

Menneskelig Udvikling og samarbejde Grobund er et projekt, der tager udgangspunkt i nye organisationsformer, hvor vi alle har medansvar og ikke venter på beslutninger oppefra. Disse organisationsformer kræver opmærksomhed omkring hvordan vi samarbejder bedst muligt og vender udfordringer og uoverensstemmelser til muligheder for udvikling og positiv forandring.

I MU-gruppen arbejder vi på at dygtiggøre os inden for samarbejds-udvikling og konflikthåndtering. Alle i Grobund er velkomne til at tage del i gruppens arbejde, og visionen er at styrke samarbejdet i Grobund, og at gode samarbejdsformer bliver Grobunds hjørnesten, som vil kunne inspirere andre fællesskaber.

I efteråret 2017 faciliterede gruppen bl.a. samarbejds- og konflikthåndteringsworkshops ved Vagn Mørch. Vi søger inspiration fra andre økosamfund og forskellig litteratur og ekspertise på området. Ved interesse, kontakt os da på gruppens e-mail: mu@grobund.org eller bliv medlem af Facebook-gruppen ’menneskelig udvikling @ grobund’.

 

Gruppens kontakt email: mu@grobund.org

 hudsult, angst og terapi Aarhus