Close

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Regenerativt Jordbrug seminar

19. september 2020 10:00 - 20. september 2020 16:00

Tredje seminar i Netværket Regenerativt Jordbrug løber af stablen den 19.-20. sep. 2020 på Grobund ved Ebeltoft.
Programmet er undervejs, men vi kan afsløre, at det indeholder en kulstofskole med fokus på kulstof i jorden og en styrket regenerativ praksis. Et fagligt fokus på regenerative tiltag i Danmark inden for gartneri, markdrift og husdyr. Plads til erfaringsudveksling og værksteder direkte fra marken om bl.a. økonomi, grøngødning, kontortid, samarbejde og vi-gør-det-selv. Og selvfølgelig tid med gode folk og god mad i inspirerende omgivelser!
>>> PRAKTISK <<<
STED: Det skønne Grobund, Kaarsbergsvej 2, 8400 Ebeltoft. Vi har valgt at rykke hegnspælene til Jylland – det yderste af dryptuden, midt i en masse virkekraft, tæt på færge og hav.
TID: Lørdag d. 19 sep. kl. 10 til søndag d. 20. sep. kl. 16. Det er muligt at ankomme allerede fredag eftermiddag/aften.
PRIS: 300 kr. inklusiv basis forplejning og overnatning. Seminaret arrangeres på frivillig basis.
FORPLEJNING: Seminaret sørger for basisvarer og en madansvarlig. Alle deltagere tager friske råvarer med – tilmeldte deltagere får tilsendt et link til en råvareliste.
OVERNATNING: Medbring eget telt til Grobunds teltplads og nærliggende teltplads. Det er nok muligt for et begrænset antal at overnatte indendørs, hvis ens ryg eller lignende ikke tåler telte.
TRANSPORT: Vi opfordrer til samkørsel, derfor får du ved tilmelding tilsendt en kørselsoversigt (samme dokument som råvarelisten), hvor du kan finde eller søge rejsende seminar-folk.
TILMELDING: Tilmelding sker ved at skrive en mail med navn, samt en kort beskrivelse af dit virke som jordbruger eller kommende jordbruger, til regenerativtjordbrug [@] gmail.com. Du vil så få en mail tilbage med betalingsinfo og betalingsdeadline.
Vi glæder os til at se jer!
Seminargruppen, netværket og foreningen Regenerativt Jordbrug
Kent, Oliver, Katrine, Anne og Sandra
>>>NETVÆRKET REGENERATIVT JORDBRUG<<<
Netværket og foreningen Regenerativt Jordbrug er drevet af unge jordbrugspraktikere, der arbejder med alsidige produktioner med regenerativt fokus blandt andet market gardening, holistisk afgræsning, skovlandbrug mm.
Regenerativt Jordbrugs formål er at bringe samfundet i samklang med det økosystem, som mennesker og jordbrug er del af. Vi søger den drastiske omstilling af dansk landbrug, fra en klima- og miljøbelastning til en økologisk og social gevinst for samfund og natur. Vejen til et sådant landbrug indebærer øgning af biodiversitet i kulturlandskabet, kulstofbinding, mikroliv i jorden og dyr på græs – regenerativt jordbrug.

Detaljer

Start:
19. september 2020 10:00
Slut:
20. september 2020 16:00

Sted

Grobund Fabrik
Kaarsbergsvej 2
Ebeltoft, 8400

Arrangør

GROBUND
E-mail:
styregruppe@grobund.org
 hudsult, angst og terapi Aarhus