Close

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

QI GONG – ENERGI ARBEJDE WORKSHOP

8. juli 2020 13:00 - 9. juli 2020 17:00

Qi Gong er en Kinesisk helbredelses teknik som er blevet praktiseret i 4.000 år, som arbejder med energi-systemet. Der er mange forskellige retninger af Qi Gong, vi skal arbejde med Meihua Quan, som er den ældst stilart af Kung Fu og regnes for at være moderen af Kinesisk Kung Fu.

Gennem to dage vil du lære en kort serie som egner sig til vedligholdelse af din sundhed. Qi Gong handler både om psykisk styrke og fysisk styrke.

Program:
Lørdag fra kl 13.00-17.00
Søndag fra kl 09.00-12.00

På dagen tages der imod donationer.

Maden
Det er muligt at købe vegetarisk frokost for 65 kr begge dage. Tilmeldingen til frokost skal ske her på siden på forhånd. Kogekone Solveig Fries serverer lækre sommerlig vegetarisk mad. Har du nogen allergier, så skriv venligst dette på forhånd til kogekone@groskab.dk. Du sørger selv for morgenmad. Drikkevarer sælges.

Overnatning
Vi stiller en teltplads til rådighed for dem som vælger at overnatte (bookes på forhånd men er gratis). Teltpladsen bliver på det grønne trekantede græsareal ved indkørslen til Grobunds område, tæt på en lækker badestrand. Der er toiletfaciliteter i form toiletvognene med træk-og-slip som står foran Port 5 tæt ved campingområdet.

GroSKAB

Dette event er en del af en lang række mindre begivenheder som foregår på Grobund Fabrik denne sommer 25 juni – 26 juli, under navnet “GroSKAB”.
Se alle GroSKAB begivenheder her: www.groskab.dk og for general information om begivenheder på Grobund denne sommer.

Arrangør: Foreningen Port 6

Detaljer

Start:
8. juli 2020 13:00
Slut:
9. juli 2020 17:00
Hjemmeside:
https://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/5493/qi-gong---energi-arbejde/

Sted

Grobund Fabrik
Kaarsbergsvej 2
Ebeltoft, 8400 Denmark

Arrangør

GROSKAB.DK
E-mail:
info@groskab.dk
Hjemmeside:
www.groskab.dk
 hudsult, angst og terapi Aarhus