Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester på Grobund

2. juni 12:00 - 15:00

0 % Auto-Tune 27 % Klimavenlighed 31 % Symfonisk koncert 23 % Naturoplevelse 19 % Hyggefaktor

Oplev en symfonisk koncert i anderledes omgivelser, når Lynby-Taarbæk Symfoniorkester besøger det klimavenlige bo- og iværksætterfællesskab Grobund i Ebeltoft, Syddjurs.

Program:
12.00: Rundvisning i det klimavenlige bo- og iværksætterfællesskab Grobund
13.00: Læn dig tilbage og nyd en helt igennem akustisk, klassisk koncert med Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester, hvor vi skal genopdage musik uden strøm, filter eller ”Auto-Tune”

Om Europæisk Kulturregion

Koncerten er en del af Europæisk Kulturregions festival GENOPDAG, der er et samarbejde mellem Region Midtjylland og alle 19 kommuner i regionen, som sammen skabte Europæisk Kulturhovedstad

Aarhus 2017.

Europæisk Kulturregion bygger på erfaringerne fra Aarhus 2017 og fokuserer på borgerrettede arrangementer og projekter, der dyrker samarbejdet, sikrer geografisk spredning og har internationalt perspektiv.

Festivalen Genopdag finder sted i ugerne 23 og 24 i alle regionens kommuner. Se program og mere information på: www.genopdag.dk

Om koncerten:

Tag med Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester på en musikalsk rejse til England. Med den engelsk-italienske dirigent Damian Iorio ved roret opfører orkestret Bax´ symfoniske digt Tintagel, Ralph Vaughan Williams’ symfoni nr. 2 (London-symfonien), samt Waltons bratsch-koncert med Radiosymfoniorkestrets koncertmester Dimitri Golovanov som solist.
England er heldigvis meget mere og andet end Brexit og alle de problemer den beslutning afføder for det fremtidige europæiske samarbejde. Orkestret har derfor valgt at gå på opdagelse i den engelske musik og tage publikum med på opdagelsestur først til Tintagel Castle i Cornwall, hvor myten om kong Arthur udspiller sig, derefter Waltons spændende musikunivers, der er inspireret af både Stravinsky, Sibelius og jazzgenren, og til slut ind i Londons travle gader i starten af 1900-talletmed klokkespil fra Westminster, en november-eftermiddag på Bloomsbury Square og Themsen der passerer langsomt gennem byen.

Medvirkende:
Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester
Dirigent: Damian Iorio
Solist: Dimitri Golovanov

Program:
Arnold Bax: “Tintagel”,
William Walton: Bratsch koncert
Vaughan Williams: Symfoni nr. 2

Tid, sted og entré:

  1. juni kl. 13 på Grobund i Ebeltoft
    Samlet spilletid (inkl. pause): 1 time, 55 minutter
    Entré: 100 kr.
    Arrangører: Syddjurs Kommune i samarbejde med Grobund

Detaljer

Dato:
2. juni
Tidspunkt:
12:00 - 15:00

Arrangør

GROBUND
E-mail:
styregruppe@grobund.org

Sted

Grobund Fabrik
Kaarsbergsvej 2
Ebeltoft, 8400 Denmark
+ Google Maps
 Hundelufter københavn