Close

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BEVÆGELSE OG STEMME WORKSHOP

9. juli 14:00 - 17:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 16. juli 2020 at 14:00

One event on 23. juli 2020 at 14:00

Bevægelse og stemme workshops, 4 torsdage i juli
d. 2. 9. 16. 23. juli
workshop kl. 14-17, middag kl. 18

underviser : Vilbjørg Broch

Det er muligt at deltage i en workshop eller flere efter ønske, Der er en prisreduktion ved at deltage i alle 4 workshops. (køb billet via arrangementet d. 2. juli)

 

Disse workshops vil være en introduktion til elementer fra den postmoderne dans og kropsligt stemmearbejde. De kræver udtrykkeligt ingen fysiske eller træningsmæssige forudsætninger. Alle er velkommen. Det er muligt at deltage helt forsigtigt og langsomt, dette vil ikke gøre oplevelsen mindre dyb. Og samtidigt vil der være rige detaljerede oplevelser for de som har meget erfaring med kropsarbejde.

Det er essentielt er arbejde med hele kroppen på gulvet. Vi bevæger os ved vægtskifte og aktivitet af de inderste muskler. Kunsten at finde 1000 forskellige måder at komme op at stå og langsomt og sikkert finde måder at falde og modtage gulvet igen. Vi arbejder mod at styrke balance, alignment, energi-flow og knoglernes smidighed gennem sensitivitet og tilstedeværelse. Kroppen heler sig selv gennem bevægelse når vi tillader os selv at lytte og vente. Vi arbejder med at lytte til både det indre og det ydre rum og bevægelse i tid. Vi arbejde med at opdage kroppens uendelige muligheder. Stemmen resonerer i kroppen. Vi vil udforske dette menneskelige instrument og der vil også være også være mere teknisk arbejde med de indre ører og stemmens støtte. Vi ser på improvisation som form i ny musik og dans, ved hjælp af stemme og bevægelse, og vi evaluerer metoder.

 

Praktisk information:
Bring komfortabelt træningstøj. Lange træningsbukser er bedst for gulvarbejdet. Bare fødder (salen har et fint trægulv) Kom mindst 10min før start.
Undervisningen er ikke tilrettelagt for børn da den kræver tålmodighed, men afhængigt af den enkeltes specielle interesser er der heller ingen aldersgrænse nedadtil.

NB. billet inkl. mad skal reserveres senest dagen før kl. 12.
Maden er vegetarisk, hvis der skal tages særlige hensyn når du spiser med så kontakt kokken på forhånd: kogekone@groskab.dk

Der er teltplads for overnatning og det er muligt at bestille ekstra måltider. Information :  www.groskab.dk , Der kan du også finde Grobunds samlede juli program. Grobund ligger direkte ved stranden, så du kan nemt nå et havbad mellem workshop og middag.

Om underviseren:
Jeg er født i Danmark i 1967, nogle at de vigtigste studier er postmoderne dans og improvisation på the School for New Dance Development, Amsterdam og ca. 12 års træning med klassisk sopran Marianne Blok. Jeg optræder internationalt med musik og teaterprojekter og giver workshops. Jeg er for nyligt flyttet tilbage til Danmark efter 27 år i Holland, og bor på en gård ved Ebeltoft. Mere information på min hjemmeside : https://frekvensverden.dk/contact_about.html

 

Køb billet her:
9/7 – https://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/5288/bevaegelse-og-stemme-workshop/
16/7 – https://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/5289/bevaegelse-og-stemme-workshop/

23/7 – https://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/5290/bevaegelse-og-stemme-workshop/

Detaljer

Dato:
9. juli
Tidspunkt:
14:00 - 17:00

Arrangør

GROBUND
E-mail:
styregruppe@grobund.org
 hudsult, angst og terapi Aarhus